> Gianna & Stijn - Richard Keukens Trouwfotografie

Gianna & Stijn

Hoe bijzonder was dit huwelijksweekend in Frankrijk midden in een globale pandemie. Het begin allemaal 2 jaar eerder toen ik berichtje kreeg van Gianna via Instagram of ik hun huwelijksweekend zou willen vastleggen in Frankrijk! Natuurlijk wilde ik dat!

Fast forward 2 jaar en de eerste keer dat ik Gianna en Stijn ontmoete was in Frankrijk bij het prachtige Chateau d’Embourg. Wat een fantastische locatie is dat.

Tijdens een pandemie iedereen op de trouw locatie krijgen is geen makkelijke opgave maar aan het einde van de middag arriveerde de bus met gasten bij het Chateau, tijd voor een borrel in het zwembad!

De eerste avond was de White Party en iedereen heeft zich er geweldig aan gehouden. wat zag iedereen er mooi uit! De chefs van Bistro Le Nord hadden in de tussentijd de meest lekkere hapjes en BBQ voorbereid. De geweldige sfeer heeft tot laat in de avond geduurd heb ik mij laten vertellen.

De volgende dag was het tijd voor het officiële gedeelte. Hoewel Gianna en Stijn al eerder voor de wet waren getrouwd deden ze het nog een prachtig over in nieuwe trouwkleding! Jullie zagen er geweldig uit!

Kijk mee en geniet.


Locatie: Chateau d’Embourg
Catering: Bistro Le Nord

Arrivée

Get married on Saturday


Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum?

Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op.


Bekijk ook andere bruiloften