> Estelle & Jeroon - Richard Keukens Trouwfotografie

Estelle & Jeroon

Deze romantische Real Wedding heeft een heerlijk Toscaans tintje waar je een lekker zomerse feels van krijgt. Heb je ook nog niet genoeg van de zomer, dan moet je echt even verder kijken naar de prachtige foto’s! 

Romantische buitenbruiloft met een Toscaans tintje

Olijventakken, citroenen en veel wit gaven een heerlijk Toscaanse vibe aan deze prachtige Real Wedding. We houden sowieso al van de symbolische betekenis van de olijvenboom, namelijk; vrede, en dat vinden we nou perfect voor een bruiloft! Toch?! De groene locatie en eenvoudige styling gaven deze dag een prachtige, relaxte sfeer. 

Romantische first look

Het bruidspaar wilde elkaar pas in het echt zien bij de ceremonie maar vond het wel belangrijk om eerst even samen stil te staan bij de dag. Ze hadden een spreker ingeschakeld die het geestelijke deel van de ceremonie leidde en deze was ook bij de eerste ontmoeting aanwezig. Een heel intiem moment zo!


Wedding planner: Ohlala Weddings
Video: The Dreamers
Locatie: Buitenplaats plantage
Hair: fashionhairstylistnl
Make-up: netanyaluschen


Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum?

Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op.