> Jean-Pierre & Max - Richard Keukens Trouwfotografie

Jean-Pierre & Max

De dag zelf begon voor het bruidspaar heerlijk ontspannen samen op de hotelkamer. Eerst rustig ontbijten en samen aankleden met een tai chi klasje (en een rondrijdende grasmaaier, heel fijn voor de foto’s)  in het park op de achtergrond. Nadat we de foto’s hadden gemaakt arriveerden ze bij de trouwlocatie om even op te frissen en zich klaar te maken voor de ceremonie. De ceremonie was prachtig! Heel emotioneel, met speeches van de getuigen en geloften welke Jean-Pierre en Max voor elkaar geschreven hadden. Beide vaders gaven de ringen en de zakdoekjes werden volop gebruikt!

Let’s get this party started

Na de borrel en het diner brak het bruidspaar de tent af met een geniale openingsdans en binnen een seconde na de laatste toon van het openingsnummer stond de rest van de dansvloer vol met gasten. Deze was tot het sparkling exit ook echt niet meer leeg, het ging los!

De hele dag was zo gevuld met ontzettend veel liefde. Jean-Pierre en Max hebben een fantastische groep vrienden en familie om zich heen en van begin tot het eind was deze dag een groot feest vol gezelligheid.


Weddingplanning, styling & bloemen: Ohlala Weddings
Videograaf: Bruidbeeld
Trouwlocatie: Buitenplaats Sparrendaal
Trouwpakken: Rietbergh
Taart: Joey Mercuur Patisserie


Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum?

Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op.