> Judith & Robert - Richard Keukens Trouwfotografie

Judith & Robert

Hoe gaaf is het als je mee mag naar Italië! Ik kon het bijna niet geloven toen ik het berichtje zag van Judith of ik tijd had om hun huwelijks weekend in Italië vast te leggen. Ja natuurlijk had ik dat.

Bij een bruiloft in Italië in Juni denk je direct aan heerlijk weer, hoe anders was het toen ik uit het vliegtuig stapte…onweer en regen. Gelukkig klaarde het op toen de gasten arriveerde op de locatie voor de geweldige pizza party!

Ver hoef je niet te gaan als je prachtige beelden wil hebben, zeker niet bij Pallazo Torri, een geweldig landhuis op een heuvel. De dag werd perfect voorbereid en geregeld door zij organiseert.

Kijk mee en geniet van deze geweldige bruiloft!


Organisatie: Zij organiseert
Locatie: Pallazo Torri


Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum?

Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op.


Bekijk ook andere bruiloften